CPHFW /DAY 3 OUTFIT

THE WEEKEND

weekddd

Hej med jer. Jeg håber i har haft en skøn weekend efter den lange ferie, og I er nogenlunde klar til de hårde mandag morgener igen. Jeg har lige 2 fridage tilbage, før det går løs. Ellers har jeg brugt min weekend i selskab med disse søde unger. Så livsglade. De gør mig så glad! Derudover har jeg været lidt på arbejde og til fødselsdag. Så har jeg hygget med Emma (jeg var i Paris med) – vi fik hjemmelavede croissanter og varm kakao mens det regnede. Så mega hyggeligt! Denne søndag skal nydes med lidt hygge arbejde på bloggen og ren dovenskab. God søndag til jer!

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW /DAY 3 OUTFIT