BACK TO SCHOOL OUTFITS

CRAZY IN LOVE!

1 2 3 4 5 7

Hey sweeties. Det er nu på tide at hente inspiration fra din mormors klædeskab. Jeg har købt denne leopard jakke i genbrugen, og er allerede hammer vild med den. Min mor og mormor har det lidt stramt med mønstret, og siger den er som hevet ud af deres klædeskab da de var unge (lidt ironisk, nu hvor de selv har haft det). Men nu skal I ikke være bange for at skrue op for pynten og de mange fine farver. Jeg har gjort mig et guldfund ved at investere i denne. Rigtig god tirsdag til jer.

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO SCHOOL OUTFITS