HELLO NEW HAIR

TIPS TIL DIG DER SKAL STARTE PÅ GYMNASIET

Hey girls. Jeg ved, at der er nogle af jer læsere der skal til at starte på gymnasium eller en anden videregående uddannelse her efter sommer. Faktisk lige om snart. Højest sandsynligt ved i allerede hvad i skal, og nogle er måske mere i tvivl end andre. Det er jo en forholdsvis stor beslutning for det er jo et par år af ens liv der gerne skulle bruges fornuftigt. Men her får i lige et par tips inden i starter alligevel.

tumblr_nsd8n78x8g1uug8oeo1_500

Det første indlæg jeg lavede inden gymnasiestart, var det her. Det handler lidt om de tanker og forventninger der spiller ind, før man starter på sit uddannelsessted.

Er du fra nordjylland, så vil du finde det her indlæg om de forskellige gymnasier meget nyttigt, det handler om hvilke slags typer der går de forskellige steder. Læs det her.

Er du en smule nervøs over de mange lektier og afleveringer der vil komme? Så læs det her indlæg, om at tage tingene som det kommer og tro nok på sig selv.

Jeg har lavet et lille indlæg om sjove facts der omhandler gymnasiet her.

Nogle hverdage bliver mere sentimentale end andre. Læs et ret så dybt indlæg her, hvor jeg funderer over livet og de små ting.

Hvis i har nogle spørgsmål ang gymnasiestart eller noget helt tredje, så smid en besked i kommentarfeltet nedenfor. Husk, det er aldrig for sent at ændre mening. Følg jeres hjerte og gør hvad i har lyst til. Jeg håber i får en skøn start hvor end i skal hen.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO NEW HAIR