BY THE BEACH

NEED MORE SPACE..

skoskab-metal-hvid-6772-1 (1)

Hej kære jer. Jeg elsker interiør og hvad der ellers rimer på bolig. Jeg er ikke i nærheden af at være indretningsarkitekt noget, men jeg elsker at skabe unikke rum med en masse møbler. Faktisk faldt jeg over den fedeste retro stol her den anden dag til kun 145 kr, så at indrette med billige møbler passer mig mere end perfekt. Det kriller i fingrene på mig, hvis jeg falder over noget til ingen penge som er specielt. Jeg har tit fundet flotte møbler online, men er bedre til at finde møbler lagersalg – det er lidt noget andet at have set det, før man hiver det med hjem. Jeg ville ønske jeg havde mere plads til den slags. Nu hvor jeg stadig bor hjemme, er det kinda sad at skulle forlade noget jeg har spottet på et sted med lagersalg møbler. Der er ikke noget værre, end at vide man ikke har plads nok. Jeg har to skabe fyldt op med ting jeg skal have med, når jeg engang tager skridtet haha. På Ebuy, har de ekstremt skarpe priser og fede items og jeg har selv forelsket mig i en ret flot sovesofa derinde og et skoskab der ville passe perfekt ind i mit walk in closet, jeg har vedhæftet et billede ovenfor, så i kan se de her møbler online.

I dag har jeg nydt vejret med min familie. Min mormor er kommet på besøg, og skal være her i et stykke tid. Her i weekenden skal jeg til Grøn koncert med min savnede veninde Nico. Håber i nyder det.

//Sponsoreret

Love S

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BY THE BEACH