HELLO NEW HAIR

THE WEEKEND

5-horz

Fredagen stod på en ret spontan bytur med min dejlige veninde Henri, som er frontgirl på billederne ovenfor. Vi fik danset natten lang og grinet. Mere skal der egentlig ikke til for at fuldende en perfekt fredag, når man er i godt selskab.

Lørdag skulle jeg arbejde. Det var ikke hårdt at stå op efter byturen og snuppe 6 timer som kassedame. Kunderne er så super søde. Især når jeg lige har to min hvor der ikke sker noget, og de kommer stormende “nu skal du ikke falde i søvn” eller “du ligner en der keder dig”.

Søndag står på massere af teori, vand og saltet chips. Ved ikke lige hvorfor, men jeg har sådan lyst til noget saltet. Det må have noget at gøre med alt det alkohol jeg har formået at få indenbords her de sidste par uger, på meget kort tid faktisk. Så bliver man pludselig krævende.

God søndag.

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO NEW HAIR