FYRENE SVARER: DET SIGER DINE SKO OM DIG

MONDAY OUTFIT

IMG_8892-tile IMG_8896-tileJakke: Vero Moda /Bukser: ZARA /Solbriller: Nørgaard på Strøget /Bluse: ASOS

Hey darlings. Så er jeg hjemvendt fra en fantastisk tur til Paris. Den var lang, men vi hyggede os og fik hørt en masse god musik hele vejen frem og tilbage, til trods for vi også holdt i kø i knap 3 timer. Jeg deler sangene med jer i et andet indlæg, da jeg synes i skal høre dem. I dag er jeg iført mine nye bukser fra ZARA, som jeg allerede er kæmpe fan af. Jeg har fået shoppet en hel masse lækkert tøj, som også snart bliver smidt op. Og så skal i selvfølgelig ikke snydes fra en masse snak om Paris. God mandag!

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FYRENE SVARER: DET SIGER DINE SKO OM DIG