LIFE IS BETTER IN A BIKINI

FYRENE SVARER: DET SIGER DINE SKO OM DIG

tomcollageDOMMER-vert

Alle piger klæder sig sandsynligvis forskelligt, men lige meget hvilke sko du har på, så siger det noget om dig og din personlighed. For der skal jo være sko til enhver lejlighed. “Og sko er ikke bare sko.” Jeg har spurgt 4 friske og flotte fyre, der vil komme med deres ærlige mening om de skotrends vi piger går i. Jeg har taget udgangspunkt i fem skotyper, som de fleste piger ejer –  og hvad siger dine sko så egentlig om dig? Læs med her og få svaret.

nikeairmax

MIKKEL: Air Max 95 til piger? Er det en ting? Det må være den pige der går EKSTRA meget op i hvordan de skal sidde, og i at de skal være Max behagelige. Hun spiller sikkert også fodbold eller håndbold.

MARK: Air max.. Skoen der fås i alle farver mixet sammen.. De er et no go tøser, sådan er det sgu.. De fede nok, hvis man bor i Randers, men ellers ikke, sorry..

NIELS: Bare nej tak herfra. Sikkert en lækker sko, men jeg er ikke på retrobølgen. Synes den er lidt for “alternativ”..

JONAS: Svar findes nede ved “Huarache.”

stansmith

MIKKEL: Stan Smith er noget alle kan gå med. Om de er betegnet som Basic eller ej, så er de stadig en accepteret ting. Ikke for meget praleri med dem, ikke for mange mærkelige ting ved dem, bare… Basic? Men stadig en flot sko, flotte piger går i.

MARK: Stans er de klassiske sko, som kan gå til alt. De er plain, stilet og viser at du har styr på sko.

NIELS: Jeg er stor fan! Et sporty men stadigt casual look. Det er bare en fed sko, og den går næsten til alt. Den er iøjnefaldende, men stadig ikke for meget. Men drop helst sokkerne i dem!

JONAS: Stan smith er HELT klart en af mine yndlings sko nogensinde, den er så elegant og gennemtænkt. Den behøver ingen vilde tilføjelser eller andet gøjl. Den er helt clean og den tager imod (næsten) alt du smider efter den. Det eneste jeg bare føler er rigtig synd, var da den blev sat til salg endnu en gang i Danmark (Aalborg), var der bare ikke én person som ikke ejede et par. Når alle har det, man selv har, så mister det sin charme. Drenge vil godt se noget uoriginalt, noget de kan sige “Hey hvad fanden er det der” eller “Wow de fede, hvor er de fra.”

plaeau

MIKKEL: Manglede lidt en “Warning. 80’er sko incoming” da plateau skoene kom frem. En lille hævelse i skoene kan være en godt selvtillids boost for den lave pige, uden at det bliver for meget. Men der er sikkert også den ene pige der vil have alle kigger på hende, og hendes 20 cm høje plateau sko.

MARK: Plateau er fedt til en afslappet personlighed, som ikke behøver vise sig frem. Vælg dine plateau sko med omhu, fordi det kan hurtigt blive den forkerte sko, eller den forkerte farve, og så ligner du en klovn.

NIELS: De kan være fede, men de kan også let være det modsatte! De skal helst være diskrete og ikke minde om et par Buffalo sko. Men en diskret plateau til et eller casual sæt tøj, det er lige i skabet..

JONAS: Jeg har ikke selv det største forhold til plateau sko, da jeg føler alt hver gang folk tager kampen op med en plateau sål, taber de. Det ender tit med at blive for voldsomt. Så efter min mening er det ikke noget man behøver have et kæmpe haarem af i ens skoskab.

blackboots

MIKKEL: Black boots er ret fede. De skiller sig ud, med den sorte farve, og det der på siden. Det er specielt, men uden at være alt for “emo”. Den høje hæl på den, er med til at give den et ekstra feminint touch.

MARK: Black boots er noget i skal passe på med. Enten kan man bære dem, ellers kan man ikke. For mig, er black boots sko som viser man har styr på sin stil. Det er classy sko, og ikke bare et par tilfældige sneaks der passer til alt. Det er sko som skal sættes sammen med det rigtige outfit, ellers kommer det hele til at se så kluntet og sjusket ud. Pas på med at købe dem, hvis du er usikker på om du kan bære dem.

NIELS: Det er en fin sko, men jeg synes ofte at dem der bærer dem, skal tænke over sammensætningen. Lædersko og løbe tights er en dårlig kombi. Men hvis du derimod har en lille pels eller skind jakke på og nogle lækre jeans, så kører det.

JONAS: Ja, hvad er der ikke at elske….Det giver så mange muligheder for at tage en med intens trøje på med vilde farver. Da hvis man begynder at blande for mange farver ender det altid galt, der kan self være undtagelser, men det kræver virkelig sin mand at udføre sådan et stunt.

nikeairhuarache

MIKKEL: Hvide Nike Huarache beskriver pigen der gerne vil vise at hun har pengene til at købe dyre sko, men gerne vil have noget behageligt. Casual bytur, hvor folk samtidigt kigger på ens sko, da de ærligt er lidt specielle med formen. Men nye og moderne er de, så de hænger ved..

MARK: Nike huarache er et no go. Intet mindre. Det er sko for folk der prøver at fit in, men intet ved om sko. De ligner jo crocs, og man vil jo aldrig prøve at score en med et par crocs…

NIELS: Er jeg personlig ikke fan af, mest fordi den altid får ens fødder til at se større ud end de er. Hvis man endeligt skal have dem på synes jeg, at det er fedest, hvis man lige dropper sokker og ellers har nogle stramme beklæder på.

JONAS: Vil sige at Huarache og Nike air max 95 er ret meget i samme boldgade, det er folk der godt vil være med på bølgen. De er bange for at skille sig ud fra flokken. De to sko som har haft en kæmpe succes det sidste år. Især Huarache gik helt amok i marts sidste år da Huarache Platinium lavede restock. Der er to typer der bære de sko:

1. Personen der føler det er en fed sko og ikke giver en f**k hvad andre tænker. De leder på nettet efter en sko der tiltrækker opmærksomhed og giver ens outfit harmoni.

2. Type to er den person der kun opdager den fordi man kan købe den i den “lokale” skobutik og altid køber det samme som ens veninder. Personligt er jeg helt vild med begge udgaver og føler aldrig Huarache dør, den skal bare lige have et par år i skyggerne før den kan skinne igennem endnu en gang.

//inspo credit to: Marie Jedig

Love S

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIFE IS BETTER IN A BIKINI