HØJDEPUNKTER I SOMMERFERIEN

MY FAVORITE INSTAGRAM-USERS

Jeg er vild med Instagram og billeder. Hvis der er noget jeg hader, er det når folk mener man poster for mange billeder eller spammer. Så bare en lille reminder til jer.. Instagram er til for at poste billeder. Så post løøøs

Jeg følger rigtig mange spændende profiler, men der er nogen jeg stalker mere end andre. Jeg følger for det meste folk der poster noget der fanger og interessere mig. Størstedelen er selvfølgelig bloggere. Jeg elsker strand/sommer-billeder, madbilleder, mode billeder og quotes. Her får i lige min top 6, yndlings-profiler.

Alexis og Jay
– Er det sødeste kærestepar du kan finde. De rejser jorden rundt, og poster en masse lækker sommerbilleder på de vildeste locations. Og så er de jo begge to vildt flotte. Tjek dem ud !!
capture-20150616-140607-horz

Andrea Belver
– Er en spansk-strand-glad pige, med sans for mode og ‘kulør’. Jeg synes hun har en flot stil og så poster hun en masse flotte og interessante billeder, også en del af mad. Btw så eeelsker jeg hendes lange smukke hår og smil. (Tjek hende ud hvis du vil blive misundelig) haha 🙂
capture-20150616-144226-horz

Angelica Blick
– Er en fashionblogger og designer fra Sverige. Hun deltog i dette års NellyPoolParty, der var der jeg opdagede hende. Hun er så køn og så er jeg helt vild med hendes mange hårstyles og makeup! Hendes instagram er igen noget præget af sommer, jeg følger rigtig mange profiler med den slags, da det inspirerer mig rigtig meget.
capture-20150616-144539-horz

Josefine Haaning
– Er pigen der normalt er bosat i Kbh, men rejser utrolig meget. Hun har virkelig sans for mode og der er ikke den Chanel taske hun ikke ejer. Jeg drømmer selv om at eje en masse af hendes tøj haha, man har vel lov at drømme. Hun har også nogle ret flotte tatoveringer. Og jeg er stor fan, af hendes store samling af solbriller og sko. + Hun har en søster (Linette Haaning) med ligeså fed en stil, samt Instagram.
(Tjek hende ud for mange fede sommer-outfits).
capture-20150616-144854-horz

Karina Lundmo
– Poster dagligt billeder. Hun poster tit rigtig gode quotes og meget med sommer, igen igen. Hun er også en rigtig sommer elsker ligesom jeg. Karina har også et vanvittigt flot og langt hår! Og jeg havde på et tidspunkt en small-talk med hende om hvordan hun plejer det, da jeg også selv er ved at få en smule langt hår.. Er i interesseret i at vide det??
capture-20150616-145313-horz

Sendi Skopljak
– Er en blogger fra Sverige. Hun rejser også rigtig meget rundt, sammen med sin kæreste (der også tager mange af hendes billeder). Hun går meget op i træning, og har den flotteste krop! på hendes blog kommer hun med tips omkring træning, og generelt mode. Jeg tjekker hendes blog dagligt, og finder tit inspiration derfra.
capture-20150616-145546-horz

Her kan i følge nogle af mine sider,
hvor jeg poster mange billeder:
Instagram: Her
WeHeartit: Her
Love S

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HØJDEPUNKTER I SOMMERFERIEN