COPENHAGEN STROLL

ET NYT KAPITEL

13219933_10207164901224481_800770003_n

If you don’t get it off your chest, you’ll never be able to breathe

Hej med jer. Jeg har muligvis været lidt sparsommelig med at fortælle jer om, hvad jeg går og laver på den anden side af bloggen – for det har nødvendigvis ikke kørt på skinner hele året igennem. Siden jeg startede i 1.g i sommers, har jeg været mere end bare forvirret og rundt på gulvet. Det er ret surrealistisk, at det første år snart er omme, og jeg synes det er gået SÅ stærkt. Da jeg startede var jeg ikke engang sikker på hvad jeg ville, ud over at gøre de 3 år færdige så jeg kunne komme videre. Ud over skole, laver jeg mange fantastiske ting. Jeg føler mig heldig over at have bloggen, mit arbejde og min familie hver evig eneste dag. Men jeg står tit i situationer hvor jeg agerer og føler mig mere voksen end mine 18 år.

Igennem 1.g, har jeg også lært utrolig meget. Både om mig selv og hvad det egentlig er jeg vil. Jeg er træt af unødvendigt drama og at spilde min tid på ligegyldige ting i gymnasiet. Det lyder umiddelbart ret barsk, men efter bare ét år, finder man oprigtigt ud af hvem der er ens venner – og hvem der bare er/var “klassekammerater”. Og det er netop der jeg skal lægge min energi. På dem der vil mig noget.

Af alle de fordomme jeg havde til gymnasiet, er der ingen af dem der har vist sig at være rigtige. At stresse rundt og drukne i afleveringer har jeg ikke været i nærheden af at opleve. Min passion for at komme ud i “voksenlivet” har præget mig utrolig meget. Men håndgribelig succes er langt lettere at måle og veje, og til dels lettere at opnå end indre ro nogensinde vil blive. Men jeg har lært at leve for morgendagen.

Det er guld værd for mig, at kunne gå ud af gymnasiet og have gode oplevelser med i bagagen. Hvilket jeg ikke føler jeg opnår her hvor jeg står. Derfor fortsætter jeg med at studere et andet sted, efter sommer. Jeg har brug for noget nyt, formentlig noget større og anderledes. Jeg er bange for at køre træt i noget jeg ikke engang er sikker på er mig. Måske det handler mere om personlig udvikling og at finde mig selv. Jeg håber jeg er på rette vej.  Jeg skal nok holde jer opdateret. Knus fra mig.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN STROLL