SUN GLOW

KILLER OUTFIT //FRIDAY

1 2 3 4 5

Ayoo chickas. Lige lidt outfitbilleder fra gårsdagens strabadser med min skønne veninde Henri. Vi lavede nogle lækre madpandekager med salat til aften (på bloggen snart), og derefter var vi til Happy Hour på Café Klostertorvet og videre i byen. Super hyggelig aften og skal klart gentages inden længe! Jeg havde en kimono på, hvor jeg havde taget mit eget bælte i. Både for den ikke skulle gå og åbne sig og så lignede det heller ikke jeg skulle til karate eller sådan noget haha. Nu vil jeg slå mig ned i sofaen med far og se lidt House of Cards. Søndag står den bare på arbejde. Fortsat god weekend til jer.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUN GLOW