15 FACTS ABOUT ME - BY MY MOM AND DAD

GOOD MORNING SUNDAY

tumblr_nnpd0bAdOf1rrqsx6o1_1280Pic: tumblr

Ihh hvor jeg bare forguder søndage. Den eneste dag på ugen, hvor jeg føler jeg har mulighed for at lave lige hvad jeg vil og har tiden til det. Og så er det noget så rart, ikke at blive vækket af sin skide alarm for at suse fra det ene ærinde til det andet.

I dag vågnede jeg lidt over ni. Jeg mener virkelig at jeg kan sove længe, men de sidste par måneder har min søvn bare været imod mig. Jeg lagde mig ivrigt til at sove igen, men jeg vågnede sådan.. like 5 min efter og besluttede mig for, at nu kunne jeg altså ikke sove mere! Jeg lavede en lækker morgenmad og løb en lille tur. Resten af søndagen står formodentlig på læsning og nogle afsnit af House of Cards. Hvis i ikke har set denne serie, så kan i godt få fingeren ud, i bliver bidt med det samme. God søndag ♡

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 FACTS ABOUT ME - BY MY MOM AND DAD