DET VIL DU VÆRDSÆTTE I FREMTIDEN

large (7)

Hej piger. Som i ved, er det ikke ret længe siden jeg rundede de 18 år, og med det fører der visse “voksen ting” med sig, som herre over sin egne penge og diverse udviklinger.

For nylig er jeg blevet introduceret for http://learningbank.dk/produkter/onboarding/  som har en masse god digital onboarding til dig der gerne vil lære at have et større overblik over hvordan du når dine mål. Det kan både være inden for marketing føring og at fremme sine resultater bedst muligt. Alle ved, at det er den moderne teknologi der har sat os i gang med den her konkurrence om at være mest fremme, i lige fra et firmaets opstart, til et nyt projekt der kræver forarbejde. Alt det kan du via onboarding.

En platform, hvor du kan træne lige fra detailhandel til medarbejderudvikling. Og denne platform ligger i skyen på din computer, det er hvad der er så nemt ved Learningbank.

Jeg går meget op i at få ordentlig rådgivning, for jeg er ekstrem ræd for at der går rod i mine planer. Men man lære jo i takt med, at man bliver voksen og nu selv kan gå på opdagelse på de her spændende hjemmesider. Jeg er enormt tilfreds og overrasket over hvad learningbank har med formål at skabe. Og som “ung” nysgerrig kunde, ved jeg at det udelukkende er en af de muligheder jeg kommer til at værdsætte i fremtiden, og få mine ønsker indfriet.

Jeg har fremtidsplaner om at arbejde på kontor eller selvstændigt angående noget detail, derfor er det oplagt for mig eller hvilken som helst ny medarbejder at bruge den her rådgivning så vidt muligt, da det giver enormt meget stof til eftertanke og så er servicen selvfølgelig helt i top. Klik ind og tag et kig på deres side, jeg er sikker på i finder det super nyttigt.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROOMS WITH NATURE