MUMS MUMS MUMS!

JEG DROPPER UD AF GYMNASIET

Hej søde jer. Dette er lidt af et chokerende tilfælde og med et stort sug i maven, at jeg har valgt at droppe ud af gymnasiet.

Jeg har ikke kunne afsløre dette før nu, men i søndags blev jeg ved en eftermiddags tid kontaktet af et udenlandsk nummer. Jeg er typen der vælger ikke at tage telefonen, da det jo kunne være noget snyd. Men denne gang gjorde jeg, og fik med det samme en engelsktalende kvinde i røret. Hun ville høre om det var “Sheila Voldby” hun havde fået fat i, og derefter snakkede vi lidt frem og tilbage.

VOGUE

Det er med stolthed jeg kan sige, at jeg har fået arbejde for Vogue som en “hjælpende hånd” på deres sociale medier, vi snakker instagram, facebook osv- dermed har jeg fået en tre års kontrakt. DET ER FOR VILDT. Jeg græder glædelse tårer. Kvinden i telefonen (Meredith), roste mig for mit blog-arbejde og kommenterede blandt andet mit indlæg for Calvin Kleins Spring Campaign. De siger de faldt over min blog, da jeg blandt andet har linket til deres side, hvor jeg har fået inspirationen til selve dette indlæg, og efterfølgende tjekket min instagram ud.

Jeg er SÅ beæret over, at de valgte og ringe til mig. Jeg ved at Vogue er kæmpe stor, så det er en ære. Vi snakkede om min nuværende uddannelse, og hun sagde det var noget jeg kunne tænke over, men at jeg skulle vende tilbage snarest. Det er vildt at jeg i en alder af 18 år har fået det her tilbud, de fleste går og drømmer om. Den her treårige kontrakt går ud på, at jeg sammen med 4 andre piger der har fået samme tilbud, skal arbejde for Vogue. Vi skal bo sammen i en lille hyggelig lejlighed i USA. Jeg har skrevet lidt frem og tilbage med de andre piger i en gruppesamtale på facebook, og de er så søde! Vi er meget spredte, der er en fra sverige, en fra tyskland og en fra Frankrig og en fra Australien. Vi skal rejse i August efter sommerferien, og derfor skal vi til et møde i Italien tre uger inden, for at få alle detaljerne på plads. Jeg kan slet ikke komme ned!!

De sidste nætter har jeg slet ikke kunne sove, e-mails er rullet ind i indbakken og jeg har en del samtykkeerklæringer jeg har skulle underskrive. Det hele virker stadig ret uvirkeligt for mig, og jeg har svært ved at indse, at det her faktisk sker. Mine forældre? Ja de var skeptiske i starten, men de kan godt se hvor meget det her rent faktisk betyder for mig, så de skulle ikke tygge på den længe. Jeg LOVER at holde jer opdateret! Men nu har jeg en lang dag foran mig.. Knuser herfra

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUMS MUMS MUMS!