UPS AND DOWNS #2

EN NOTE TIL MIG SELV

Puha nogle dage. Det lyder helt dramatisk, men det er det dog ikke. Tværtimod. Jeg er ved at “besejre” mig selv på en eller anden måde.. det skal forstås sådan, at jeg en million gange, hvis ikke mere, har fået af vide at jeg “overtænker” alting, alt for meget.

Jeg er som person ret genert og ubeslutsom, og jeg hader det virkelig. For de fleste ser mig ikke sådan, men det er sådan jeg har det. Jeg er så inspireret af stærke piger, den slags type der tør tage skridtet.. Den der ved hvad hun vil have, går efter det og får det. Den type der tror på sig selv og er selvstændig. For det har jeg bare ikke i mig. Det her indlæg skulle egentlig ikke handle om mig og kærlighed haha, men så alligevel.

Jeg har som sagt ikke haft en “rigtig” kæreste i mine 18 lange år. Jeg ser det hverken som unormalt eller en svaghed. Jeg har bare for nylig taget mig selv i at føle mig helt på bar bund med hensyn til alt der kommer i nærheden af fyre, jeg overtænker hvad jeg skal skrive, svare, sige, selv tænke. Hvornår går man fra at ses, til at have noget sammen, til at blive kærester?? For jeg ved det ærlig talt ikke.. Og come on, det behøver jeg i realiteten slet ikke at tænke over. Igen super kavt. Jeg har måske et godt øje til en, og jeg ville ønske jeg kunne læse tanker på det punkt. Amor, a little help please?

00

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPS AND DOWNS #2