UPS AND DOWNS #2

CREMÉ DE LA CREMÉ

UdklipOutfit her

Hey girls. Så er jeg kommet til tasterne efter to byture og en lang familiefødselsdag. Og jeg lever dog endnu. Påskeferien har snart nået sin ende, og således har min tålmodighed. Jeg tripper efter mit nye kamera og mit nyeste køb, nemlig et par super fine solbriller – lander i min postkasse. Jeg er så småt ved at være klar til at starte i skole igen, men samtidig kunne jeg godt bruge en uges fri mere.. Måske sydpå, synes hele danmark er på Tenerife, eller er det bare mig? I hvert fald er det gode vejr ved at ramme danmark, og det gør mig så glad. God aften og lidt outfit inspiration til jer.

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPS AND DOWNS #2