H&M STUDIO SS 2016

IT’S MY BIRTHDAY

Ihh i dag fylder jeg langt om længe de 18 ventede år! Jeg håber vi får en super solrig dag, synes selv jeg har været artig. I går blev jeg fejret af de skønneste veninder man kunne tænke sig. Menuen stod på sushi, og islagkage med lækre frugter til dessert. Herunder får i lige et par billeder fra aftenen.

1 2 4 3 5 6

I dag skal jeg bare slappe af med familien, og nyde at jeg er blevet 18. Hold da op, det er godt nok gået stærkt. Jeg glæder mig til at se hvad det nye år byder på af spændende ting.

Jeg er så evigt taknemmelig for dem jeg har omkring mig + min kærlige familie. En dag som i dag, viser virkelig at man er elsket. Så tak til hver og en ♡

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M STUDIO SS 2016