10 BOMBER WANTIES

JEG SLAP BILLIGT – TØR DU TAGE CHANCEN?

11650736_10205196446894353_1496606107_n– At rejse uden en rejseforsikring?
Hej søde jer. Her får i lige et ret så heldigt billede af mig, fra min ferie sidste år. Formålet med dette indlæg, er at gøre jer opmærksom på rejseforsikringer. Da jeg var ude for et mindre uheld. Det er SÅ vigtigt at have en rejseforsikring, kommer i ud for et hvilket som helst uheld, kan i komme til at skulle betale rigtig mange penge for læge/hospital besøg.

En morgen skulle vi på en party båd, hvor mig og min veninde lå og stegte oppe på dækket af båden. Vi måtte selvfølgelig ned efter noget at drikke rimelig ofte, pga varmen. Da vi kom hjem havde jeg det så skidt, at jeg kunne slet ikke gå, da jeg var så svimmel. Og dagen efter var det ikke meget bedre, jeg havde kvalme og følte mig utrolig dårlig tilpas. Så vi gik ned i receptionen og ringede efter vores guide, som sagde hun ville sende en læge. I stedet kom en ambulance og hev os med, vi panikkede i starten da vi ikke fattede en brik af hvad de sagde, og vi skulle have fat i pas, blå sygesikringskort og det ene og det andet. Da vi kom derop var det et privathospital, hvor jeg fik drop i en times tid. Jeg var så træt, og skræmt. Min veninde var bestemt heller ikke glad for situationen. Vi vidste ikke hvad det var eller hvad der skulle ske.. Da jeg fik det bedre og blev “udskrevet” fik vi en masse papirer vi skulle underskrive. Det var fordi jeg ikke havde fået nok at drikke i varmen, og jeg havde “dehydreret”. Mine forældre sad nervøse hjemme i Danmark, med mig i røret og fulgte med, men da vi havde styr på situationen kunne de slappe af.

Vi tog hjem til hotellet igen, hvor vi bare slappede af resten af aftenen. Dagen efter, ringede der en sød dame fra Allianz rejseforsikring, som ville spørge ind til min tilstand.
Jeg kunne ikke være mere glad, for at have Allianz, da dette uheld ikke kostede mig en krone. Så skal i ud og rejse, ville i bestemt ikke fortryde at få en rejseforsikring!

//Sponsoreret

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

10 BOMBER WANTIES