HELP ME OUT

SUNSHINE WEDNESDAY

 

DSC00141

Hej sweeties. I dag har jeg fået lidt før fri, da vi havde et par aflyste timer. Det klager jeg ikke over. Så jeg var lige et smut nede i byen for at se om der var noget jeg kunne bruge mine mange gavekort på. Jeg har utallige af gavekort til at ligge, som jeg ikke har brugt, jeg er alt for dårlig til det og ender med at købe noget der ’sikkert er nyttigt’ på et tidspunkt haha, de løber jo ud på et eller andet tidspunkt. På vej hjem fra byen, havde jeg købt en pakke Magnum Mania, grundet det dejlige vejr vi har i dag, med massere af solskin, så var det oplagt at spise en Magnum Is! Jeg elsker at sætte tænderne i sådan en, så næste gang jeg høre “klokken”, fra hjem-is.dk er jeg nødt til at se om de har en Magnum Is..

Nu står den bare på lidt lektier og en slem matematik aflevering, her for tiden er jeg ikke så presset med lektier. Jeg må ærligt indrømme, at mine forventninger til gymnasiets lektie niveau og afleveringer var langt værre, end hvad det lige har vist sig at være. Jeg regnede med slet ikke at have nogen fritid og sidde lænket til bøgerne, men det kan jo være det kommer, jeg vil ikke tage sorgerne på forskud. Heldigvis, er det vinterferie inden længe som jeg ser meget frem til, der skal bare arbejdes og slappe af. Skal i lave noget spændende i ferien?

//Indeholder affiliate

Love S

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HELP ME OUT