SAVED ITEMS ON ASOS.COM

SHADES OF THE SUN

DSC_0092 Untitled1-vert

DSC_0075-vertDSC_0085Photos by RasmusA

Godmorgen sweeties. Her får i lige et par billeder fra det seneste shoot med en af mine gode venner. Vi fik skudt en masse gode billeder, og det var super sjovt. Det bliver i hvert fald ikke sidste gang. Jeg glæder mig til at vise jer mange flere!

Jeg går en ret stressende og hård weekend i møde.. I aften skal jeg bare slappe af med familien, til x factor hygge, og lade op til en skøn aften med alle mine kolleger lørdag. Søndag skal jeg lige nedlægge knap en hel dags arbejde, det bliver super spændende haha.
Hvad skal i lave i jeres weekend?

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS ON ASOS.COM