TIPS TIL DIG DER GERNE VIL BLOGGE

Hvad er det vi skal nå?

 

12606744_10206333853968819_651221810_n

Hvad er det vi har så travlt med, hvad skal vi nå? Og hvorfor kan vi ikke bare gøre som vi har lyst til? Det er et af de mange spørgsmål, ingen kan svare os på. Systemet er med til at træffe de valg vi gør os i livet.

Lige nu tilbringer jeg de fleste af mine vågne timer på et gymnasium, hvilket jeg skal igennem for at komme videre. Der er ikke en “endestation” i vores liv. Vi bliver ikke færdige, hverken med uddannelse eller gøremål. Jeg har så høje ambitioner med mit liv, og kan ikke få ro i kroppen over alt det jeg gerne vil nå. Unge mennesker bruger for meget tid på at ærgre sig over, at de ikke får nok ud af hverdagen, ud af livet. Og det er netop mens vi er unge vi skal opleve noget. Eller mens vi “kan.” Og der burde ikke være nogle regler for om vi kan få lov til det eller ej. At at vi ikke må have lov til det. Men det er der. Fraværsprocenter i skolen, tid og penge. Systemet afgør hvad vi skal have lov til. Der ligger et stort pres på en som ung. Forventninger og krav, som er svære at leve op til.

Jeg har altid været bevidst om hvad jeg vil med mit liv. Dog efter jeg er blevet ældre, ved jeg at det kan lade sig gøre. Det handler bare om at tro nok på sig selv og virkelig ville det. At gå i gymnasiet, holder mig ikke tilbage fra at opleve. Til trods for de strenge krav der bliver stillet til os elever, så mener jeg også personligt, at vi laver for meget i skolen som vi i virkeligheden ikke skal bruge til noget. Når jeg får huen på, så er jeg ret sikker på jeg ikke kommer til at kigge tilbage på de tyske gloser, grundforløbet med latin og unødvendige ting og prøver der kun har haft det formål, at gøre os skide nervøse og usikre. Uddannelsessystemer knuser alt for mange drømme med det præmis. Men flere unge mennesker stormer frem med deres egne firmaer og ideer. Måske er vores generation skudt i hovedet på nogle punkter, men der er en skabertrang, som må vække jalousi hos vores forældre. Der er andet i livet, og vi har et helt liv foran os.

Time is precious, don’t miss a second.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIPS TIL DIG DER GERNE VIL BLOGGE