HM BALMAIN COLLECTION

TIPS TIL DIG DER GERNE VIL BLOGGE

Jeg har snart blogget i et år, og i den tid har jeg lært en hel del. Både hvordan man går i gang med at blogge, hvad der motiverer dig hen af vejen. Jeg har samlet et par tips til dig, som gerne vil blogge, eller i hvert fald går og overvejer det.

tumblr_kxwbl076gw1qa1xnko1_5001

Hvad vil du blogge om?
Først og fremmest er det vigtigt, før du begynder at blogge, at finde ud af hvorfor og hvad din blog skal omhandle. Det er vigtigt med en blog, at inspirere andre mennesker, og give noget af dig selv. En blog platform er et fantastisk sted at udfordre dine kreative sider. Det skal være noget du selv er passioneret om.

Det handler ikke om penge.
Jeg vil personligt understrege, at man ikke starter en blog for at tjene penge. Det virker forkert at have den holdning omkring sin blog, og det er langt fra alle bloggere, der tjener penge. Men det er ikke umuligt at tjene penge på sin blog, det kræver du arbejder for det, og så skal det nok komme helt af sig selv.

Hav styr på dit layout.
Det er en god ide fra starten af, at have en ide om hvordan din blog skal se ud. Arbejd med at lave en header evt med dit navn. En sidebar kan være en god ide for dig der er ny. Hvis du deler dine indlæg op i afsnit, giver det mere luft i teksten og det bliver mere overskueligt at læse. Sammensatte tekster kan virke rodede og tunge.

Vis din personlighed
Din personlighed spiller en stor rolle i din blog. Kan du få din personlighed med i dine indlæg, kan det ofte få dine læsere til at komme igen. Fortæl lidt om dig selv, evt en præstation i starten og hvorfor du har startet en blog. Dog er der også grænser for hvad man skal dele på sin blog. Du skal ikke dele ud af hvad som helst, bare for at få dine sidevisninger til at stige.

Bliv inspireret af andre bloggere.
Du har sandsynligvis læst blogs før du startede din egen, og du har helt sikkert allerede samlet en masse inspiration. Det er en oplagt måde at få gode ideer til dine egne indlæg. Lad være med at kopiere dem, men minder dine indlæg meget om en anden bloggers, så glem ikke at linke til deres blog som “credit.”

Lad være med at give op.
Det er enormt vigtigt at tro på sig selv og have tålmodighed. Man kan godt blive bidt af det, men man skal huske der også er andet end bloggen.

Jeg håber i kunne bruge de her tips, og fortæl mig endelig hvis i går og overvejer at starte en blog! Jeg vil også hellere end gerne hjælpe med at komme igang.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HM BALMAIN COLLECTION