5 FACTS OM MIG

FRIDAY NIGHT OUTFIT

Udklip

I anledning af vores 3 gymnasiefest, ville jeg lige dele mit fulde outfit med jer. Temaet er godt nok nytår, men føler ikke lige for at komme i høje stiletter og palietter. Så det her er hvad det blev til. Før vi skal hen på skolen, skal vi fejre min veninde som bliver 18. Jeg glæder mig super meget. Far kom hjem fra Tjekkiet igår, og havde en gucci parfume med til mig ihh, kommer til at have den med mig overalt! Jeg fik en lille allergisk reaktion i skolen i dag, så måtte gå hjem før den sidste time. Heldigvis var det ikke så slemt, men har røde plamager i hovedet, som jeg inderligt håber jeg kan få dækket til i aften.
Skal i lave noget spændende i weekenden?

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 FACTS OM MIG