Søndagslækkerier

GOODMORNING SUNDAY

12312261_10206022330940938_1488851220_n

I WOKE UP LIKE DIZ

New hair, new me. Ej, min søster har lavet det her sjove afro hår på mig med sugerør, synes det er en genial opfindelse haha og det er super sjovt og gå rundt med. Dog tror jeg det slider utrolig meget på håret, men det ser hammer fedt ud. Det var meningen jeg skulle have haft det til en fest, men vaskede det ud inden, da jeg ikke var modig nok, øv.

Jeg skal snart i IKEA med min veninde, det er så hygsomt. Derefter skal jeg lave aflevering, igen igen. Hvad skal i bruge jeres søndag på?

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagslækkerier