Hello there fridayy

Afternoon wanties

tomcollage1. her/2. her /3. her

Godeftermiddag sweeties. Jeg har samlet et par enkelte ting til hjemmet, som jeg synes er super fine. Jeg har allerede klikket nr 1 hjem, den ville være perfekt at have til at stå på hylden, som prikken over i’et til mit interiør design. Jeg kan super godt lide den der and i træ, jeg lavede faktisk selv en hund i træ engang, den skal i altså se på et tidspunkt, måske jeg har et skjult talent indenfor snedkeri haha.

Udover al snakken om boliginteriør, så skal jeg ud og løbe en kort tur i dag og have lavet negle derefter. Jeg har altid ønsket mig at få sådan nogle fine manicure negle, til en fin anledning. Men jeg har noget med at jeg enten ødelægger dem, eller så falder de bare af.. jeg er ikke god til den slags, så det bliver bare noget nemt noget. Hvad skal i lave, i dag?

//affiliate

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello there fridayy