MIT 2015 //GODT NYTÅR

HAPPY NEW YEAR 2016

tomcollageSå skiftede kalenderen til 2016. Jeg fejrede nytår med mine forældre og deres venner. For første gang i meget lang tid, var jeg ikke til fest med vennerne. Men det var en super sjov, hyggelig og lidt anderledes nytårsaften i godt selskab.

10
Dette var aftenens outfit, hvor jeg var iført denne smukke kjole fra Vila som jeg købte sidste år. Min lillesøster havde lavet de fineste krøller på mig.

12435817_10206163850598841_600301941_n Vi sad samlet i stuen og ventede på klokken skulle slå tolv, mens vi drak god vin og hyggede os. Jeg havde en ret afslappende nytårsaften og er så heldig at der ingen tømmerbasser er og finde nogen steder i dag. Da klokken slog 00, skålede vi i champagne og styrtede ud for at se fyrværkeriet. Nu er jeg ikke det største krudt hoved, da jeg ikke er vildt fan af fyrværkeri.. så jeg ville hellere stå og se på gennem vinduet, men den gik ikke.

ev

Du sidder sikkert og plejer dine 1. januars tømmermænd, hvor du forhåbentlig fråder en stor bakke pomfritter/macd og en kold cola. Så tak fordi du bruger din hårdt ramte dag, på bloglæsning. Nu vil jeg så småt starte på at læse op til eksamen her efter ferien.

Håber i kom godt ind i 2016.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT 2015 //GODT NYTÅR