TUESDAY MOODBOARD

REGOVS // BLACK PERFECT ITEMS

0136004
December er elsket. Det er en skøn tid, fuld af overraskelser og hygge. Jeg startede dagen ud med arbejde, og så har vi holdt julefrokost. Jeg har bare slappet af og hygget om familien. Min mormor kommer og holder juleferie hos os. Hvor jeg dog glæder mig. Det er bare en tand hyggeligere når flere medlemmer af familien er samlet!

Som i ved, har jeg tidligere nævnt en del juleønsker her på bloggen. Blandt andet, har jeg ønsket mig skindhandsker, da det er super moderne her for tiden og feminint – det ses ihvertfald mange steder. Efterhånden er der jo mange piger der går med dem. Nu har www.regovs.dk, fået de her fede Skindhandsker, Bælter og Dametasker, i rigtig mange varianter. Jeg må indrømme, jeg er SÅ glad for de her handsker, de er behagelige og passer lige til årstiden, da der er uldfor indeni. Og ikke nok med det, kan de bruges til touch på min telefon. Så når en som mig, bruger en evighed på at gå til -og fra skole, behøver jeg ikke at tage handskerne af, for at rode med telefonen haha.

Selve designet på min nye clutch i kalveskind, matcher med handskerne, så de to ting, kommer med mig overalt for tiden. Farverne passer også perfekt til alt. Tasken har plads til alt det løse jeg plejer at rende rundt med i lommerne; læbepomade, nøgler, småpenge, små parfumer.. u girls know it. Selv når jeg er en klassisk pige, elsker jeg alt der kan kombineres med sort læder og skind, men samtidig ser cool/råt ud. Det er tilpas “glamourøst” for mig. Den gamle pung er byttet ud med noget ret så eksklusivt.. Så måske i nu har et par ekstra julegave ønsker til overvejelse? Det kan varmt anbefales.

SPONSORED
indlægget er udgivet i samarbejde med www.regovs.dk.

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUESDAY MOODBOARD