FAVORIT PLAYLISTEN LIGE NU

TUESDAY MOODBOARD

hgf-tile-tileinspo: tumblr

Hej søde jer. Jeg har lige slået mig ned på sofaen, efter en lang dag med sygehusbesøg og afleveringer. Min lillesøster skulle opereres i foden, så vi tog tidligt til hjørring. Derudover, har jeg været så uheldig at glide ude i omklædningsrummet på mit arbejde og smadre min telefon.. skærmen er ødelagt, og det meste af mit touch virker ikke. Så min instagram/snapchat står nok ret stille her for tiden. Så jeg starter ugen uheldigt ud, så må vi se hvad der ellers sker. Stay updated.

God tirsdag til jer.

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORIT PLAYLISTEN LIGE NU