10 gode ting ved vinter

VÆR DIG SELV, DET KOMMER DU LÆNGST MED

tumblr_m9xrhmeW611ramljoo1_500 gif: tumblr

Det er slut med, at tænke på, hvad andre syntes om mig. Det er ikke fair, at man ikke må have sin egen stil, gøre sine “ting”, uden at blive set ned på. Det jeg lagde meget mærke til i København, var hvordan folk klæder sig så forskelligt. Man kunne virkelig danne sig et indtryk, ud fra de mange outfits, der var så vanvittige karakteristiske. Jeg har taget mig selv i flere gange, at sige ”Ej, hvor ville jeg ønske jeg kunne gå i det der” når jeg shoppede, eller hvis nogen kom gående. Jeg går udelukkende kun i tøj, jeg selv kan lide. Men lidt for mange gange har jeg oplevet, at folk godt kan få sig til, at sige de synes det er grimt eller for meget som i, “hvor skal du hen i den mundering?”- Well, fint nok de har deres egen mening. Men hold den “derinde” tak. Jeg elsker at eksperimentere med tøj, og det er jeg sikker på at alle inderst inde gør -eller ville ønske de kunne få sig til.

Jeg går klædt som jeg har lyst til, jeg prøver skøre outfits af – og jeg ser ud som jeg vil. Det kan godt være jeg måske ikke passer helt ind. Jeg har fået af vide, at jeg ikke ligner en der bor i Brønderslev, hvad skal det betyde? nogen siger det er fordi, at Brønderslev er en bondeby, jeg skulle komme fra en storby. Jeg har det fint med at kopierer andres outfits, det er der ikke noget galt i. Man skal have lov til at gå i det man vil. Vi dømmer lidt for tit på udseendet. Giv folk en chance, lær dem at kende. Jeg er færdig med fordomme fra i dag af. Sagt med et blink i øjet.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode ting ved vinter