Kvalitetstid og varme tanker...

DYRBERG/KERN JEWELRY

DYRBERGKERN_logo-vert

God eftermiddag piger. Har i set disse smukke smykker til kvinder fra Dyrberg/Kern design? jeg faldt over deres smukke kollektion tidligere i dag, og var nødt til at dele den med jer. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg føler mig nøgen uden smykker, det frister bare ethvert outfit lidt mere op.

cats

Øverst på ønskelisten, er deres halskæder placeret, da jeg er stor fan af simple halskæder – En lang halskæde, passer super godt til en rullekrave eller under en blazer, lige til at fuldende ens look til de kommende julefrokoster.

Derudover, har de den her eksklusive pakkekalender, med fire pakker – en til hver søndag i advent. Så kan man forkæle sin mor lige op til jul med de fineste smykker. Jeg er fan! Den består både af øreringe og halskæder.

Anyway girls.. jeg synes det er et kig værd, så klik ind på deres hjemmeside og se deres sortiment. God onsdag <3

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalitetstid og varme tanker...