DYRBERG/KERN JEWELRY

Det der med Gymnasie…

tumblr_static_5pxez4kpdj8k8s44ko04c0480_640_v2

1. Tro ikke du bliver fri for det.. Skole-hjem-samtaler og sociale arrangementer, hvor dine forældre skal slæbes med, stopper ikke, bare fordi du er kommet i gymnasiet.

2. Don’t mess with the teachers. Lærere kan godt give karakterer ud fra det personlige view, og vi alle ved det inderst inde..

3. Gør det til en vane, at lave lektier, ellers vil det bide dig i røven når du skal videre.

4. Der findes ingen undskyldninger, for ikke at fremlægge, der findes ingen lærer der hopper på den der:’’Vi mangler en i vores gruppe’’ – “Jamen, så må I fremlægge uden hende”- “Men det er på hendes computer”.

5. Alle former for ferier, weekender, fridage, aflyste moduler, skal værdsættes til det højeste – du kommer virkelig til at kunne mærke den der følelse af frihed.

6. Brug mere tid på det du ikke er særlig god til, og mindre tid på det du er god til.

7. Planlæg dine dage. Har du ikke kun skole, men også arbejde, fritidsaktiviteter m.m. Så skemalæg dine dage. På den måde bliver det mere overskueligt – og du bliver mindre stresset.

8. Fravær. Hvis du er syg, så bliv hjemme. Man kan udmærket godt selv skelne mellem, at være syg og have ondt i pjæktarmen. Det kan godt lade sig gøre, at skabe en slags “balance” med sit fravær. Er du væk én dag, men er der en anden, så falder det drastigt. Det er ikke så slemt som man går og tror.

9. Skole, undervisning og læring bliver kun sværere og hårdere, jo længere du kommer. Det hele er en tidsrejse, glem ikke at nyde den undervejs.

10. Gymnasie.. er desværre ikke som High school Musical, eller college som på film. Du skal ikke klistre dit skab til med personlige goder eller prøve at få fast spisested i kantinen, den går ikke her.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DYRBERG/KERN JEWELRY