Saturday Night

Kvalitetstid og varme tanker…

wpid-wp-1447502073861IMG_3300 IMG_0829 IMG_3301

Hej dejlige jer. Jeg er lige vågnet efter den bedste søvn længe! dog har jeg stadig enormt ondt i halsen.. Jeg var lige en tur til Aalborg og hygge med min mor i går. Vi var inde og se Klovn Forever. Jeg havde glædet mig som et lille barn, da vi er kæmpe fan af Klovn herhjemme. Det var nu skønt at tilbringe lidt kvalitetstid med mutti, det var jo også mig der havde inviteret på god mad og film..

Og for ikke at glemme, hvad der skete fredag d.13. Puha, hvor er det rystende.. Hjerteskærende og tragisk på alle måder. Husk at værdsætte selv de små ting i livet, lige så længe vi har hinanden. Giv et kram til dine nærmeste og fortæl dem, at du elsker dem. Nogen gange skal vi tænke over, at der er folk som har det meget værre end os selv, og vi kan græde over spildt mælk. Uretfærdigt er ikke ordet. Sender mine varmeste tanker til Paris og alle dem som har mistet. Kast lys i mørket. #PrayforParis 

Håber i nyder resten af denne skønne søndag derude ♡

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday Night