Saturday Night

ANOTHER OUTFIT

1 2 3 4 7 6 10Trøje: hm /bukser: genbrug/taske: chanel/sko: nike

Hej søde jer. I går blev endnu en dag med lægebesøg og sygehus. Jeg kan godt mærke det er begyndt at blive irriterende. Jeg er så træt af, at skulle derop hver tirsdag.. Det er et mareridt i længden og tager utrolig meget af mit overskud og humør, jeg er rent ud sagt en tikkende bombe. Så mon ikke mine forældre, også er en smule træt af det haha. Jeg gad godt at vide, om nogen af jer derude selv har prøvet de her vacciner?

Derudover, arbejder jeg på noget spændende til bloggen, her indtil december, så hold øje! I’m so exciteed !!

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday Night