HM BALMAIN COLLECTION

The end of today

12086990_10205788437013736_469758385_n

God aften sweeties. Jeg er lige kommet hjem fra en lang dag i Aalborg og på arbejde. Jeg var allerede oppe lidt over 5, da jeg ikke kunne sove mere. Så jeg er utrolig træt nu. I går aftes, fik jeg den her trykken for hovedet og stoppet næse. I dag er det dobbelt så slemt, jeg kan slet ikke trække vejret, medmindre jeg har munden på vidt gab, haha..

Jeg er blevet “plejet”, med sushi og noget varmt at drikke her til aften. Men jeg kan næsten ikke synke. Syg, det er det sidste der er tid til! Så står den på arbejde igen imorgen tidlig, og så starter en ny uge, med forhåbentlig massere af planer.

Jeg var også en tur på loppemarked i dag, og blev den heldige ejer af 5 lækre fund. De kommer på bloggen i løbet af næste uge. Jeg beklager meget over de manglende outfitbilleder her på bloggen, men mit kamera er stadig i stykker (jeg arbejder på det) 😉

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HM BALMAIN COLLECTION