HM BALMAIN COLLECTION

SKAL KVINDER GÅ I ANONYMT TØJ?

Det bragte mit pis i kog, rent ud sagt. Da jeg læste den her artikel fra Ekstra Bladet, om den 16-årige debattør Ebrahim Said, der mener, at kvinder har et medansvar for voldtægt, hvis de går udfordrende klædt. Undskyld mig, men hvordan i alverden kan skylden havne på os kvinder. Det var da lige godt groft sagt, han ved slet ikke hvad han taler om. Hvilken sag ville nogensinde ende med, at selve ofret ville være medskyldig!

12191746_10153342728684023_7600167439858729638_n

Da der har været stor debat på facebook efter hans udtalelse, faldt jeg over det her billede, taget af Jan Novaa. Det er intet mindre end genialt. Derfor har det på ingen tid, gået hen og fået knap 71.400 likes, 11.410 delinger og 2000 kommentarer, siden i tirsdags. SÅDAN!

Ebrahim skriver også, at sandsynligheden for at blive voldtaget, hvis du går med tørklæde, slet ikke er til stede? Jeg kan godt se, pointen i dét. Hvis man sammenlignede en letpåklædt kvinde og en tilsløret kvinde. Hvem er mest attraktiv? Den letpåklædte, det kan vi ikke komme udenom. Dog, betyder det SLET ikke, at voldtægt er i orden. Lige meget, hvordan man går klædt. Selvfølgelig har vi et ansvar for vores egen sikkerhed, men det kan man da slet ikke sammenligne. Er vi det svage køn?

Ebrahim Said: “Jeg opfordrer ikke kvinder til at gå med slør, men til at begynde at gå med anonymt tøj.” – Og jeg opfordrer ikke dig, Ebrahim, til at stoppe med at debattere, men til at begynde med, at få dig en ny livsstil, for det kører ikke særlig godt for dig. Lige en shitstorm fra mig af 😉

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HM BALMAIN COLLECTION