Aftenhygge på Nyhavn

HM BALMAIN COLLECTION

Jeg glæææder mig, og jeg er sandsynligvis ikke den eneste.. Jeg tripper for at den nye H&M-Balmain kollektion, som er designet af Olivier Rousteing, lander i Danmark d. 5 november. I hele 250 af verdens butikker.

0520_FL-balmain-hm_2000x1125-1152x648

I want to talk to my generation: this is my main aim as a designer.
OLIVIER ROUSTEING

Os der ikke er så heldige at have en hm, i nærheden, kan også få det hele på nettet. Det kom bag på mig, at det lige var hm, der fik et nyt brand. Men da det er en af mine yndlingsbutikker klager jeg ikke. Det er så fedt, at Kendall Jenner og Jourdan Dunn var med til at afsløre en del af kollektionen.

Det gør det hele lidt ekstraordinært, med et præg af det franske. Balmain handler om energi; sjov, morskab og frihed, samt unikke håndværk. Det er lige min smag, unikt og detaljeret. Jeg tæller dage!!

Hvis du slet ikke kan vente, kan du allerede finde kollektionen på eBay, lige: her!
Vil du se den fulde kollektion, tryk her.

#HMBalmaination!

Love S

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenhygge på Nyhavn