PLAYLISTEN TIL DIN LØBETRÆNING

MIN KOSTPLAN

Hej piger! Her er min kostplan, som lovet. Jeg starter hårdt ud som i kan se, det gør det til lidt af en udfordring for mig. Det spændende er, om jeg kan overholde den. Jeg har givet min lillesøster Sandra, den samme kostplan, da jeg også havde lovet hende en.

kostplan

Allerede i går, tog jeg mig selv i at skære det største stykke kage og derefter sige “Ej, det må jeg sgu da ikke det her”. Så det handler lidt om at holde hinanden oppe. Vi har lavet aftaler om, at hvis den ene arbejder sent eller har planer, sørger den anden for aftensmaden og lave madpakker. På den måde undgår vi også for meget stress omkring det.

I kan se et lille indblik i, hvornår jeg skal træne nederst på planen, dog kommer det til at afhænge meget af mine sygehusbesøg. Jeg skal bare kunne nå det hele, så er jeg tilfreds!

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLAYLISTEN TIL DIN LØBETRÆNING