TORVEHALLERNE

The Last Day In Copenhagen

1 2IMG_9669 3 45IMG_9707Hele ugen susede forbi os. Billederne her, er fra torsdag eftermiddag i Churchillparken. Vi havde hele dagen foran os, før jeg skulle hjem til aften (mormor var mit pakkeæsel). Apropos min bytur med Caroline aftenen forinden, med god musik på Rust og lækre cocktails, var jeg ikke helt tændt af. Så jeg stod tidligt op, og var inden længe ude af døren igen. Denne gang, for at mødes med en af mine venner, jeg har kendt siden 8 klasse. Men nu hvor vi aldrig havde set hinanden før, så jeg var utrolig nervøs for at skulle møde ham, og mens jeg stod og ventede kørte der tusinde tanker rundt inde i mit hoved. Men jeg kom hurtigt ned på jorden igen, for han var super sød og imødekommende. Så det var bare endnu et dejligt minde, at tage med hjem i bagagen, samt noget man altid har ønsket skulle ske.

Jeg mødtes med mormor lidt i to, og så gik vi en tur på havnen, forbi Operaen og gennem Amaliehaven. Så tog vi et smut forbi Baresso, og snakkede lidt om den uge der var gået. Og så gik der ellers ikke ret lang tid før jeg skulle flyve mod Aalborg.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORVEHALLERNE