Aftenhygge på Nyhavn

TORVEHALLERNE

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Rosévin, sushi, nødder, olier, sæbe, urter og meget mere. Vi var i Torvehallerne i mandags og eftersom det var min første gang, skulle jeg smage på det ene og det andet.. jeg kunne rigtig godt lide selve opstillingen og ideen, af de her små boder, det er virkelig gennemtænkt til de sidste detaljer. Vi prøvede den her håndsæbe i specialbutikken saltskrub, jeg med æble og mormor med citrus. Derefter prøvede vi noget til ansigtet, jeg kan godt lide det er hjemmelavet og dufter så dejligt. Min mormor købte begge dele + en olie til ansigtet. Deres produkter er super lækre, i kan blandt andet tjekke dem ud på deres: hjemmeside, eller facebook.

På den sidste dag, i torsdags, inden jeg skulle hjem, tog vi ind til Torvehallerne igen, og sluttede af med sushi og eftersom mormor ikke er den største sushi-elsker som jeg, fik hun smørebrød istedet. God afslutning på en god ferie!

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenhygge på Nyhavn