En historisk dag

TIRSDAG, REGN OG TIVOLI

1 2 3 5 6 7 8 9

Tirsdag aften valgte vi at trodse regnen og tage i tivoli. På vej derhen overvejede vi godt nok, om vi ikke skulle tage hjem og hygge istedet for, men da to fyre kom gående ved siden af os, sagde den ene ”Ej, vi skal ikke lade regnen slå os ud” – så det tog vi til os. Der var pyntet op til Halloween, med.. jeg ved ikke hvor mange græskar. Vi gik rundt og hyggede, og da det begyndte at styrte ned, satte vi os ind på en bistro, og fik varm kakao og belgiske vafler til at slutte af med. Trods en grå dag, var det stadig hyggeligt. Og det er jo efterår.. Gid jeg boede i Kbh, så havde jeg købt årskort, og rendt inde i tivoli om aftenen, hvor det er smukkest. Jeg kunne også godt tænke mig at holde fødselsdag derinde. Men det er bare ønsketænkning.. Vi kom til at snakke om, hvor ærgerligt det er, at Karolinelund i Aalborg lukkede, man nåede slet ikke at opleve det som ung. Hvad har vi af steder i Aalborg, hvor man kan hygge sig? ligesom i København tivoli, hvor der også er tonsvis af arrangementer. Hvis man tænker bort fra Jomfru Ane Gade.. Det mangler vi altså lidt.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En historisk dag