TIRSDAG, REGN OG TIVOLI

KENDER DU TYPEN?

no-way

Er du også en af dem, der føler sig lidt malplaceret i dit område. Stilen spiller ikke den helt store rolle. Faktisk tværtimod. Og selve gymnasiet, har ikke et sådan decideret koncept, der siger; man skal gå klædt på en bestemt måde, bo et bestemt sted, have en bestemt livsstil – mit gymnasium har ikke noget skjult ‘princip’ om den slags.

Jeg fik engang spørgsmålet, ”Hvordan er stilen ude på dit gymnasium?” Stilen?? Nej, det kunne jeg ikke komme på. For Brønderslev og dets gymnasium, har ikke nogen stil og vi står ikke for noget, som man godt kunne “dømme” de andre gymnasier for. Vi er vel bare neutrale og kendt for det gode fællesskab.

Hvorfor er det så man deler gymnasier op i kategorier? er det for hvilken linje de har, politik eller placering? Jeg kan komme med et par eksempler:

ADVARSEL: Læs ikke dette indlæg, hvis du ingen form for selvironi eller humor har. Det hele er skrevet med formålet at underholde og karikere det billede, unge har af følgende gymnasier. IKKE ment, til at udstille nogen.

Aalborg Katedralskole og HF: Mormors klædeskab, 80’er regnfrakker, te-drikkende hippier, Søren Ryge striktrøjer, Dr.Martens & cowboyjakker, uglet hår, piercinger og glade for øller. Så politiske, at det halve kan være nok. Dog er det ikke dem der er kendt for tjald-trenden, selvom de også er kraftigt omtalte.

Aalborg Handelsskole Saxogade: De “fine” som man siger, Ralph Lauren og stella McCartney, Marc Jacobs, everywhere. Skulle siges, at være fjender med Katedralen der ligger overfor. Overflod af fuckbois med daddys guldkort. Typisk at finde på klubben, Stygge. I deres tilfælde, kan man købe sig til en god aften, og stige et par point i social rang. De bruger deres para på VIP fordele og tørstige tøser.

Aalborg Handelsskole Turøgade: Den mildere form af Saxogade. “Vi er ikke nær så snobbede” typerne. Her har du mere mulighed for at folde dig ud og være dig selv, siger de. Det er typen der dufter af Calvin Klein eller en anden score duft med håbet om, at det giver pote. Ville de ønske, de var Saxo?

Aalborg handelsskole EUD: Karse-booster-indendørs solbriller er meget normalt her. “HG”, hænger på rygterne, at de ikke laver en skid og ryger hele tiden. Typisk en flok store kanoner. Når de går i byen hænger de ud på midtergangen med dørmændene, da de skaber for mange problemer inde på klubberne. De nasser smøger, da de bruger deres peng’ på benzin til kværnen. Når de ikke sidder og ser hårde ud, står de enten og kaster håndtegn eller kigger på numsepiger.

Nørresundby Gymnasium og HF: Starbucks addicted people. Fyrene kender halvdelen af Aalborgs “smukke” piger. Findes typisk på Høloftet til privatfester – derefter på Mac’en. Natmad er et kæmpe hit og beklædningen er enkel; sorte jeans og en hvid t-shirt. Fredags cafe her, er lidt sjovere end gym festerne. Her har vi også rygere i stor stil.

Tak til Nordjyllands berygtede gymnasier, Amalie Wessel og mine veninder på de ovennævnte gymnasier -der er inspirationen til dette indlæg og tak til Dalle for tålmodigheden.

4 kommentarer

 • Sheila Voldby

  Tak skal du have. Og ja, det er der helt bestemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sof

  Sjovt indlæg! Synes det passer meget godt, men der er selvfølgelig et par der er anderledes, men du har ramt godt plet der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila Voldby

  Hej Natasja.
  Godt du finder indlægget sjovt. Jeg er helt sikker på, at der er mange andre typer derude, alle kan jo ikke være ens 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Elling

  Hej Sheila,
  Det er et super sjovt indlæg, og kan selv se mig selv i en af de roller. Går selv på Saxo, og det er jo nærmest sådan det er. Men kan godt forsikre dig om, der er et par adidasbukser der render rundt mellem os andre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAG, REGN OG TIVOLI