Aftenhygge på Nyhavn

En historisk dag

IMG_9315 3 4 5 7 9 8 10 11

Jeg vidste ikke hvad Glyptoteket var, før mormor hev mig med derhen. Jeg er stor fan af historie og kunst, så det var lige noget for os begge. Til alle andre historieelskere, så var der en ny udstilling fra Ægypten, den var super spændende. Det hele var rigtig flot, og meget større end forventet. Vi fik lidt kaffe og kage på cafeen, som Mette Blomsterberg havde lavet (fancy, ikke?). Udover, en gut der arbejde der, var temmelig uhøflig overfor min mormor, han ville først ikke rydde vores bord og sagde vi bare kunne sætte os et andet sted og viftede med armene, men vi ville da sidde med en god udsigt, så det kunne han glemme alt om – der øsede ned i tirsdags, så det var godt vi kunne bruge dagen inde. Efter vi havde været hele glyptoteket rundt, var vejret ikke blevet meget bedre, derfor foretog vi os noget helt tredje, som jeg vil vise jer billeder af i næste indlæg.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenhygge på Nyhavn