Ønskelisten i den nærmeste fremtid

HJEMVENDT FRA KØBENHAVN

IMG_9335 IMG_9334 IMG_9348

Så er jeg hjemvendt fra en uge i København. Jeg undskylder for ikke at have postet mens jeg var der, men jeg ville gerne nyde ugen, så jeg har valgt at smide det op når jeg kom hjem. Det er underligt at være hjemme igen.. Jeg følte mig helt hjemme hos min mormor. Der er noget ved det pulserende københavn. Stemningen, gadestøjene, de mange cyklister og en million fødder der kommer gående på strøget. Folk er meget imødekommende og åbne. Der er tydelige tegn på forskellighed og ytringsfrihed. Man vader igennem mængden. Der sker hele tiden noget. Du har ingen undskyldninger for ikke, at have noget at lave i København.

Det er lidt noget andet der hvor jeg kommer fra. Turen fra lufthavnen og hjem, gennem et tomt Brønderslev, gjorde mig ikke synderlig begejstret for at være hjemvendt. Du kan sagtens bruge en hel dag inde i København. Det kan du ikke her. Der var noget helt afskåret fra det ellers normale liv i Brønderslev. Nu kan jeg stå op til mere gymnasie, efter min ferie. Alarmer og snooze, madpakker, 70 min moduler repeat, søvnunderskud og lektier, samt arbejde. All back to normal.

Mine venner, de var hvor de blev efterladt.  Forundret sidder jeg her på sofaen og skriver det her indlæg. Det lyder måske ynkeligt, men jeg elsker bare følelsen af at være på, og det er man altså i København. Dog, er der en hvis ro over de københavnske kanaler, de bevarede bygninger og parker. Det er skønt. Når du sidder for dig selv, bliver omverdenen lagt på hylden for en stund. Der er ikke noget galt med Brønderslev. Flyttede jeg herfra, ville jeg føle en hvis tomhed. Det her er selve ”byen”, det er den jeg kender. Den, der har været med til at se mig vokse op. Det er alligevel rart, at komme tilbage til noget du er vant til.. Men københavn er noget for sig. Det skal vi være stolte af i Danmark.

Efter et sørgmodigt farvel i Kastrup lufthavn, vendte jeg tilbage fra en mindeværdig ferie, til der hvor jeg startede den. Jeg snakker om den her uge, som var det en livs rejse. Men det har nu været meget godt og jeg har oplevet så meget.

Flere indlæg fra turen følger.

Love S

1 kommentar

 • Tanja Mikkelsen

  Tusind tak fra mig til dig
  For en helt igennem fantastisk uge.
  Og helt super godt beskrevet. Den pulserende storby, hvor alt er tilladt, hvor der konstant sker noget, og tilbage til det stille Nordjylland.
  Hvor hverdagen presser sig på, men hver egn har jo sin charme. Det er jo netop, det man skal se på og senere vælge, hvad der passer ind i ens liv. indrømmet : selv jeg er i tvivl efter så mange skønne dage med dig . ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskelisten i den nærmeste fremtid