Hverdags vinderen

FERIE FLIP

bandos_maldives_beach 5-Coolest-Things-To-Do-in-Maldives 7022766-maldives-tropical-beach

Det er begyndt at blive koldere om morgenen. Vi går de mørke tider i møde og selvom jeg ikke er den helt store fan af vinter og de mange deprimerende ting den tager med sig, så er der visse goder. December er en hyggelig tid, især på grund af stemningen, hyggen og maden. Jeg er helt nede på alt der hedder strikketrøjer, hue og vanter, så må snart på ”vinter-shopping.” så jeg kan blive lidt forberedt haha. Ville lige smide et par fristende billeder med, så i husker på, at der er noget bedre på den anden side, når vi for alvor rammer vinter..

Det er ikke fordi jeg afskyr vinter, for der er ikke noget som at sidde med en kop varm kakao og se en hyggelig julefilm, mens det sner udenfor. Men der er heller ikke noget som at ligge på en glødende strand, med en drink i hånden.. så mens vinteren melder sin ankomst, har jeg drømt mig væk til Maldiverne. Jeg synes simpelthen det er så smukt et sted. Jeg må og skal derhen på et tidspunkt. Når jeg en dag vinder i lotto.. Jeg modtog en mail med uhyrlige billige priser på afbudsrejser, så jeg fik lige et ferie flip. Jeg savner at blive møgforkælet og hygget om til den store guldmedalje, øv.

Jeg har plantet mig godt i sengen nu, så tror jeg vil bruge resten af aftenen på, at høre Duffy og studere lækre rejser jeg ikke har råd til 🙂

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags vinderen