Søndags hygge

DET, AT ”HAVE NOGET SAMMEN”

IMG_1407-tile

Jeg sad og tænkte over noget her forleden dag. Når der foregår lidt mellem kvinder og mænd, kalder man det ”at have noget sammen.” Det er det lille spil man har i begyndelsen af et forhold, hvor man kærester rundt, men ikke er helt kærester. Er man stoppet med at kalde det at date/ses med en? Jeg ved ikke om det bare er mig, men det lyder rigtig kikset at sige man har noget med en. ”Ej Sheila, jeg er begyndt at få lidt med ham Jonas der!” Undskyld, hvad er i begyndt på? det er bare for underligt og useriøst. Når jeg skriver med nogen tænker jeg især meget over, hvem der skal skrive først? hvordan fortsætter man samtalen og skriver man mon for meget?? Hvor ligger grænsen mellem at have noget sammen og være kærester? jeg synes tit der går lang tid før man finder ud af om man skal tage skridtet videre. Hvorfor kan man ikke bare være ærlig og fortælle om sine følelser? jeg har tit tænkt på det, som at fyren bliver skræmt hvis jeg nu skrev, hvad jeg synes om ham eller at han var sød. Og med det, mener jeg at jeg har et godt øje til ham.

Tit, så synes jeg at det bare handler om det spil der er op til selve forholdet. Det er spændende, men hvis man kommer til det punkt, at man vil mere end bare ”Netflix og chill”, så dør legen på en måde, for så seriøst var det nu alligevel ikke. Man vil gerne kæmpe for nogen og der må gerne være udfordringer. Det må ikke være for nemt, så mister man hurtigt interessen.

Men vi kan jo ikke vente hele livet? På et tidspunkt er det godt at vide hvor man har hinanden. Så kan nogen fortælle mig hvornår man ved, at man er nået til det punkt?
jeg er selv single og har aldrig haft en rigtig kæreste. Jeg kan godt de mange spilleregler, men jeg synes der er en hvis grænse i forhold til hvordan det skal være. Jeg synes ikke jeg er desperat efter en kæreste, men nogengange kunne det være meget rart. Der er to spørgsmål jeg tænker meget over. 1: Hvis man ”har noget sammen”, hvornår er man nået til det punkt, at blive kærester?” 2: Hvornår har man skrevet sammen længe nok til, at spørge om den anden vil mere end det? og hvordan skal man lige formulere sig?

Jeg synes det ville være sjovt at tage op. Gad vide hvem der fandt på den ”at have noget sammen” trend!

Love S

2 kommentarer

 • Du er så smuk Sheila, og jeg er helt enig i det du skriver. Med ærlighed kommer man længst, man burde bare fortælle hinanden hvordan man har det, det burde ikke skræmme nogle væk. Og hvis det gør – så er det bare ikke den rigtige 🙂

  kys & møs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sheila

   Tusind tak for de søde ord! Og du har uden tvivl ret.. Men det er dog de færreste der gør det.

   Knuser <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags hygge