AT FØLE SIG STRESSET

GREY HAIR AND BLACK BOOTS

1 2 3 4 5 6 7 8

I dag var jeg en tur hos frisøren og fik farvet mit lyse hår igen igen, hos søde Jenni. Det gik over i noget mere gråligt/koldt skær, med lidt spil i, som jeg har snakket så længe om at ville.. så jeg er super glad for det! Derudover satte Anne den flotteste fletning på mig (på kun 5 min), så den skulle selvfølgelig lige med på bloggen.

Som lovet får i et par billeder af mine sorte støvler og jeg er allerede vildt afhængige af dem. De er så behagelige at gå i og passer lige til det kommende vejr. Dog ønsker jeg mig stadig nogle med hæl på, så har jeg lidt at skifte imellem.

Love S

2 kommentarer

 • sheila

  Tusind tak! Jeg glæder mig til at få shoppet lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Mikkelsen

  Super gode billeder.
  Outfittet flot, passer perfekt til dig, og dit hår ser rigtigt smukt ud, i særdeleshed den flotte fletning.
  Glæder mig til at se din hårfarve, på tæt hold, da det virkelig ser ud til, at der er et flot spil i det.
  Støvlerne med hæl finder vi, når du kommer over til mig i København. ✔️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

AT FØLE SIG STRESSET