VI BEKYMRER OS OM TID

DE 5 PIGE TYPER

1. Den Dominerende pige
Hende der narre drengene. Hun måler dem hun ikke kender og har svært ved ikke, at være uvenner med flere ad gangen. Hun er lystløgner og hvis hun bliver taget i en løgn, har hun aldrig et comeback. Man føler ikke man kan stole på hende, men man har ondt af hende fordi hun ter’ sig på den måde. Pigerne hænger stadig ud med hende. Typen der tager 3 timer om at gøre sig klar til en fest, og stadig brokker sig over hvordan hun ser ud. Bare fordi man skal fortælle hende, at hendes hår sidder godt. Typen der skal bekræftes.

tumblr_mwddiqdj4F1qgbguro2_250

2. Den populære pige
Pigen der konstant er omringet af fyre og kan lide det. Hun har en pæn krop og ansigt. Hun er typen, de fleste drenge ville forgude og gøre alt for at beholde, men når hun er ude, så er man usikker på hende. Hun er typen en dreng, aldrig ville kunne have for sig selv, for hun kan ikke holde sig til én. Typen man bare burde lade fordufte inden hun har snoret dem om sin lillefinger. Det er typen der tit har problemer med sig selv og ikke er tilfreds. Men altid har mange drenge venner og knap så mange veninder, da drengene spiller en stor rolle.

Tumblr_lkwaxzo0KQ1qg8vw2

3. Den jaloux pige
Hun er svær at lure, men også typen man ikke skal konkurrere med, for hun kan blive temmelig ”bitchy”. Hun er hele tiden på, hun vil følge med i alt der foregår og hvem der snakker med den fyr hun har et godt øje til. Hun fisker efter sladder igennem andre piger og elsker tanken om at kende til en masse hemmeligheder omkring hende. Men hun er typen der ville ringe og skrive til en fyr hvis han ikke svarede i 5 min og være lidt for optimistisk hele tiden.

bitch_please

4. Den kloge pige
Hun stiller spørgsmålstegn ved alt, hvis du praler eller har en god nyhed. Hun ved alt om alting og virker tit lidt for bedrevidende. Hun er rent ud sagt pisseirriterende til tider og man bliver nemt træt af hende. Hun er typen der ville give dig en lang smøre omkring kvindekamp og ligestilling hvis det kom til stykket. Hun har tit hånden oppe i klassen, og kan blive sur hvis der er andre der siger svaret, før hun gør. Hun er typen der altid vil være front i en gruppe og kan næsten aldrig snakke med folk der ikke er på hendes niveau.

tumblr_mz74sflnE11rdlsfdo1_500

5. Party pigen
Der er gang i hende og hun har folk omkring sig, fordi hun er underholdende. Hun er social og udadvendt, hun går ikke efter usikre mænd, da hun selv er meget impulsiv. Hun kan til tider være klassens klovn, men man ser alligevel op til hende på grund af hendes spontanitet og gå-på-mod. Hun er typen man ikke starter en fest uden og alle har et sjovt minde med hende.

easy-a

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VI BEKYMRER OS OM TID