10 random ting om mig

A SHITSTORM IS COMING

Der er nogle ting jeg har gået og tænkt over med hensyn til de sociale medier: Instagram, snapchat og facebook.. Af en eller anden grund er der nogle ting der irriterer mig grænseløst som folk åbenbart slet ikke kan se meningen med.

”DU POSTER JO SYGT MANGE BILLEDER PÅ INSTAGRAM?!.”

Jeg går rigtig meget op i instagram. Det er et af de steder jeg finder det meste af min inspiration til bloggen. Jeg får tit af vide at jeg spammer instagram (typiske af dem omkring mig), det kan åbenbart irriterer nogle. Nogle folk kan bare ikke se meningen med instagram! Appen er netop til for at kunne poste billeder. Man kan jo ikke smide en status opdatering op derinde vel? og jeg poster lige så mange jeg vil. Jeg går desuden op i om de billeder jeg poster PASSER IND i min instagram, da jeg godt kan lide at have et ‘tema’ hvilket der er nogen der ikke helt forstår meningen med, men de fleste piger gør dog.

”SNAPCHAT?” – ”MÅ JEG SE DIG?” – ”TOILETBILLEDER”

Snapchat er for mig, blevet utrolig kedeligt. Hvem gider at se mystories på over 200 sekunder?? Jeg savner da man kunne stalke hinanden, og se hvem der havde gang i hvem.. Jeg synes det er sjovt, at man kan sende billeder til hinanden og engang imellem poster jeg selv et billede så mine friends kan se hvad jeg går og laver. Men jeg har oplevet flere gange folk der ansøger én, derefter fx KUN bruger chatten. Hvorfor skriver man ikke på facebook så? Nogen synes også at det er super fedt at have tonsvis af venner på snapchat, så kan man knap spotte sine egne venners mystories på sin feed fordi der er så mange, det må da være øv? Snapchat bliver også udnyttet af de drenge der vil ”have” noget. Det er en utrolig god måde lige at sende et billede af sine ædlere dele i 10 sekunder og derefter skrive ”kan du lide hvad du ser?” – No comment for that

”EJ JEG SKRIVER IKKE STATUSSER MERE” – ”HVIS JEG PRØVER AT SÆLGE ET PAR SKO, ØDELÆGGER RAPKÆFTEDE FOLK MIT OPSLAG”

Det er blevet yt, at skrive statusser om hvad man går og laver, eller om der er sket noget nyt i ens liv m.m. Før i tiden flød facebook med statusser om vind og vejr. Nu overvejer man om man lige skal skrive en enkelt status eller ej. Sig mig, er det ikke meget normalt? Facebook er blevet til en side hvor man kan diskuttere. Hvor man kan dele videoer af børn/dyr der bliver mishandlet, gamle mennesker der bliver krænket, og facebook challenges hvor man kan skaffe likes, derefter sprede en epidemi.

Hvis jeg smider et par sko op på de populære salgs sider, bliver jeg mødt af emsige mennesker der konstant er ude på at spolere ens opslag. De kan linke til de samme sko, bare billigere. De kan konstatere, at de er fake. De synes det er overpris og at skoene er slidt. De mener man skal kommentere på alt. Slaaaap af, jeg er træt af det drama!

Er der nogen der har det på samme måde?

tumblr_nr2o8osYGD1qcm0m3o1_500

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 random ting om mig