Home inspiration //the dark one

Et nyt kapitel i mit liv

11845955_10205443566832197_660379869_n

Hej søde jer. I dag er min sidste feriedag, da jeg imorgen tidlig starter i 1.d på Stx. Derfor føler jeg virkelig, at nervøsiteten hænger uden på tøjet.. Jeg er super spændt og jeg ved ikke helt hvordan dagen bliver. Jeg ved slet ikke hvordan mit outfit skal være, for man vil jo godt se lidt godt ud på den første dag – give et godt førstehåndsindtryk.

Min linje lyder således: Engelsk-Spansk-Samfundsfag. Det er en linje der bliver vigtig for min fremtid, mit internationale netværk og visse erfaringer for en spændende karriere og mit drømme job. Sproget er nøglen til at forstå en anden kultur og give en indsigt, der forandrer dit verdensbillede for altid. Derfor er det vigtigt for mig at ”stræbe” efter dette, de næste tre år, og det bliver sikkert spændende.

Nye ansigter, nye lærere og en helt ny hverdags rutine. Paratheden kan diskuteres, men faktum er, at jeg skal hænge i. Det er jo vigtigt at få en uddannelse og selvom jeg allerhelst ville ønske man kunne springe de 3 ekstra år på skolebænken over. Det er slet ikke noget for mig, at skulle sidde på min flade. Jeg er for nysgerrig og vil gerne bare ud og opleve noget. Det er jeg nok ikke den eneste der gerne ville!

Jeg hopper lige med på moden og ønsker alle jer, der skal starte – om det så er på en ny uddannelse, en efterskole, gymnasiet m.m, en super god start, samt nogle gode år.

Love S

   

2 kommentarer

  • sheila

    Tak skal du have! Det lyder godt, nyd dit sidste år 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, held og lykke med første dag på gymnasiet.
    Jeg skal selv til at gå i 3.g og indtil videre har det været mine to bedste år på skolebænken, så glæd dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home inspiration //the dark one