GUEST BLOGGER // MATHILDE PHOTOGRAPHY

MY FAVORITE RED JEANS

1 2 3 4 5 6 7 98
Billeder taget af søde Emma DS

Det var så det endelige outfit fra byturen i fredags. Mine super lækre røde jeans fra Zara, et af mine yndlings fund her i sommeren. Købte dem også i mørke blå og er så glade for dem begge! Skoene er fra Nelly.com – som bliver brugt flittigt, da de er så nemme at gå i. Man kan aldrig gå galt i byen med de her jeans, man kan i hvert fald sige der blev lagt mærke til dem.. hvis ikke der blev råbt ”Rød buks, rød buks!” hen ad gaden.

Min lillebror og lillesøster havde fødselsdag i fredags og blev 16, så vi fejrede dem med en hyggelig fest igår. Imorgen starter jeg på arbejde igen, og så er der ikke ret meget ferie mere. Hvad skal i lave den kommende uge?

Love S

2 kommentarer

 • Sheila Voldby

  Hej Sofie,
  Mange tak for din kommentar på dette indlæg, der efterhånden er et år gammelt (Jeg har ændret mig siden, don’t worry). Jeg er helt enig med dig i, at man skal klæde sig efter sin figur, men derfor synes jeg stadig at outfittet er super sødt. God dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Wieth

  Synes stilen er fed, men synes personligt, at man skal klæde sig efter den figur man har. At vise maven er bare ikke pænt, medmindre man har en flad mave eller er veltrænet. Det er absolut fashion kodeks i min verden, at man kan klæde sig efter sin figur. Synes ikke disse bukser eller farven gør noget godt for dig, og farven gør dit ansigt blegt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUEST BLOGGER // MATHILDE PHOTOGRAPHY