SHOULD I GET A TATTOO?

HVAD ER DIN UNDSKYLDNING?

IMG_2766

“Du ved aldrig hvor tæt du er på,
– så giv aldrig op på dine drømme…”

– Og det er lettere sagt end gjort. For godt et år siden ændrede min tilgang til livet og mine drømme. Jeg ved hvordan du har det, siger de fleste. Det er ikke nemt at følge sine drømme. Det gør dig til tider utryg, det er svært og skræmmende. Jeg ved at det på tidspunkter kan være overvældende, fordi du vil det her så meget. Du knokler for at gå et skridt videre hver dag. Du kan lytte til andres råd og gøre hvad de vil have. Lade dem gå forrest i dit liv, mens du behager dem. Bare følg efter og se til, for det er sådan du er opdraget.

Jeg er nået til det sted i mit liv, hvor jeg har en drøm om noget særligt og jeg ville gøre alt for at opnå mere. Ligesom jer. Det kunne både være karrieremæssigt eller bare af ren eventyrlyst? ordene ”jeg er ikke god nok til det jeg laver” eller ”jeg tror ikke nok på mig selv” er blot undskyldninger for at forfølge og blokere det du gerne vil opnå, ikke?

Jeg har altid fået af vide at penge ikke hænger på træerne, så du må arbejde for dem. Du får ikke noget serveret, du må selv bidrage. Jeg har lært siden jeg var helt lille, at man skal følge sit hjerte, følge sine drømme. Jo før du starter, jo tættere kommer du. Man er modig, hvis man følger sin drøm. Men drømme har det med at komme, når man mindst venter dem. Til tider bliver jeg ikke taget alvorligt og får fortalt at jeg lever i en ”fantasiverden”.

Det kan være svært at overbevise andre om, at det hele handler om at du har noget på hjertet, som er så vigtigt for dig, at du synes at dele det med omverdenen. Du er ikke egoistisk og forgængelig på grund af dette. Du vil gerne efterlade et fodspor i denne, ellers så store verden. Det handler om, at du faktisk er vigtig, og at du selv kan se det.

”Er det penge, stolthed eller ego der forhindrer os i at følge vores drømme? Eller er det simpelthen vores frygt for at andre ikke vil synes om det? eller frygten for selv at turde,  tage skridtet.” Det kan være svært at stå inde for noget, du tror så meget på – selv når andre mennesker omkring dig ikke kan lide det eller forstå det. Det du laver får folk til at rynke på næsen, for de er ikke vant til at se dig på den her måde. Frembrusende og viljestærk, som du er i dag.

Jeg er villig nok til at stå oprejst, med selvsikkerhed og lade dig vide, at jeg er noget værd og jeg kan noget. Jeg er villig til at tage ud og opleve verden, om det så bliver på egen hånd. Jeg er villig til at nikke og sige ja, mens andre ryster på hovedet og siger nej. Jeg vil gerne være selvstændig og klare mig selv, vise at jeg godt kan gøre det hele selv, trods alle årsagerne til hvorfor jeg skulle lade være.

Sheila, du skylder det både til dig selv og de mennesker der står dig nær. Du skylder det til den næste generation. At vise -og lære dem at man sagtens kan falde og rejse sig op på sine rystende ben og sige de ting højt som man vil ud med, som rammer lige i hjertet af andre og får folk til at vende sig i en anden retning. For det er det du kan.

Det er op til dig, at tro på dig selv, før alle andre tror på dig. Du skal gøre hvad du kan og vil, hvis der er noget du brænder for. Tro på det helt ned i tåspidserne og i bunden af dit hjerte. så skal det hele nok gå. For inden du når at se dig om, står du et helt andet sted hvor du måske ikke havde den fjerneste anelse om at ville stå i dag.

Don’t be afraid to be different. Nothing cool ever came from being ordinary. Believe in yourself, always.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOULD I GET A TATTOO?